Buddies

Thursday, 22 March 2012 |
Assalamualaikum .


Semalam adalah hari-hari yang sangat dup dap dup dap untuk adik-adik yang mengambil SPM tahun 2011 . Termasuk lah adik kembar nedy , zaki dan anim . Diaorang pepagi lagi dah kecoh satu rumah nak ambil result  . Macam yang nedy laluinye dulu mesti lah takut kan . Diaorang awal pagi dah bangun dah tapi peliknya diaorang pergi lambat . Haih ntah ape yang diaorang fikir kan . Fikir ambil lambat-lambat nanti takde lah kawan-kawan kat sekolah tahu kan result diaorang . Fikir kawan semua dah balik lah konon . Hihii tak smpai 1 jam diaorang pergi adik perempuan nedy dah call ibu nedy menjerit-jerit dapat result yang baik . Syukur alhamdulillah , mase tu nedy dekat luar dapat panggilan dari ibu , ibu bagitahu nedy . Serius perasaan cemburu mesti lah ada dan dalam fikiran nedy haiyaaa duit mahu terbang ke ni cepat cepat bagitahu abang yang lain cakap , HOIII ANIM DAPAT RESULT BAGUS . POKET KASI TEBAL SIKIT . Ayat abang nedy , "kopak kopak" hahaaa . Lewat petang baru lah adik lelaki nedy beritahu dan keputusan dia pun sangat baik ! Okey bila tengok keputusan diaorang . Nedy rase nedy ni teruk sangat ! ahahaaa kenape korang pandai sangat ! err






Sebagai hadiah sertakan sekali dengan kasut yang sudah nedy belanje . Hihii Cek ni untuk nedy tapi disebabkan result cemerlang , nedy bagi adik nedy je . CONGRATS !


Gambar anym je hahaa dah kalau adik lelaki nedy asyik keluar je , kemain susah nak jumpe dia walaupun duduk serumah . Memang tak sempat lah nak bergambar . Okey muke adik nedy memang tengah senyum puas hati walaupun ada satu je paper tak dapat A . Takpe , syukur alhamdulillah anym dah buat yang terbaik dan keputusan yang sangat cemerlang bagi nedy sekeluarga .




Kenape ntah mesti ada muke budak atas ni setiap entry hahaaa ! mengade namenye . Okey kena lah ni sebab nedy dapat berita gembira ni semase nedy dalam kereta tengah drive , dapat je tahu pasal ni behenti kejap call abang pastu snap gambar . HAHAAAA ! ntah ape ape lah budak ni asal sempat . =,=

1 comments:

n.i.k said...

comelnye akak nedy pakai tdg. dlu masa blwkg here akak freehair lagi. lame tak buka2 tgk dah berhijab. tahniahhh.. cantik:))

7 July 2012 at 08:52  
Visit the Site