Buddies

Friday, 27 January 2012 |
Assalamualaikum .

Kalau nak update pasal makan je memang laju hihii lagilagi makan besar . Dah berhari-hari makan besar tapi kali ni makan berdua tapi menunye macam 5 orang makan . Hehee melantak habis-habis sampai malas nak berjalan . Pula tu dengan kawan nedy yang comel kuat makan ni . Hehee . Nasib comel dia ni , makan banyak mane pun tetap comel cantik je orangnye . Okey nedy cemburu sebab badan dia cantik ! nedy kering , makan lah banyak mane pun tetap macam tu juga . Hmm .

Berjam-jam duduk makan , cerita bom sane sini macam gempak je punye cerita best hihii lepastu kiteorang duduk lame-lame dalam kedai tu siap orang sebelah dah bertukar orang makan dah . Hihii maklumlah kiteorang dah lame tak berjumpe disebabkan masing-masing sibuk dengan kerjaya sendiri . Hee time cuti raye cina lah kesempatan kiteorang nak keluar sesame . Dah macam amoi dah kawan nedy ni ,yela kawan dengan cina je . Pastu dia ni orang yang sempoi . Dia lah antare kawan rapat nedy dari sekolah dulu sampai lah sekarang , dari montel zaman sekolah dulu dan sekarang terus kurus lawa sangat dah ni ! hihii name dia esya . Dia bakal jadi tunang orang suatu hari lagi .






Esya 1st time makan kat sini so nedy yang main bedal order untuk kiteorang makan , agak-agak habis tak kiteorang makan ni . Hihii malu nak cakap , habis tahu ! melantak habis-habis sebab memasing tengah lapar . Sambil makan gegosip , ala biasa perempuan gosip mesti dalam list tapi takde cerita pasal orang lain pun , cerita pasal diri sendiri . Bila nak tunang , kahwin , bila nak beli rumah . Huh camtu lah gosip kiteorang , gempak tak ? HAHAA !




Alaaa biase letew perempuan masuk dalam ni kalau ada camera yook snap sane sini , flash sane sini pastu upload . Alaa biasa sangat dah ni . Macam korang tak pernah buat je kan .









Okey penat dah nak type , penat nak upload juga , penat nak cerita juga eieee pemalas punye orang . Hihii nanti nedy update lagi segale aktiviti nedy sepanjang cuti seminggu ni . Madah tak duduk rumah je . Lepastu manjang lah kena membebel dengan ibu . Ibu ? tolong lah , tolong bagi nedy seminggu untuk jumpe kekawan yang masih cuti ni . Hehee . Semua kawan yang penting nedy dah jumpe tinggal 2 orang kawan baik nedy je tak jumpe . Kenape korang senyap huh ! Liyana , Maisarah . Nak jumpe korang ! Nak jumpeee ! Tolong dengar jeritan comel ni . Hahahaa . Okeybai .

8 comments:

Cik Tomato said...

A'ah la esya dak kurus . Lain dah muka dia , makin cantik !

hehe, both sweet :)

27 January 2012 at 02:32  
♥ nedy aminuddin ♥ said...

dia memang dah cantik . hehee terimakasih . :)

27 January 2012 at 02:45  
norshahella aziera jusman said...

akak dua2 sangat comel . beutiful

27 January 2012 at 03:13  
ila said...

dange bay ea sis.

dua2 gorges

27 January 2012 at 03:18  
cinta amerqastrina said...

comyelll je dear ... nice dress -)

27 January 2012 at 18:18  
NisaAdnan said...

cantiknyeee nedy ^^

27 January 2012 at 21:12  
Firdaus® said...

amboi sedapnya makan....

blogwalking here..

do follow my blog =)

28 January 2012 at 03:30  
oShi chAn said...

u r so sweet :)

19 February 2012 at 18:34  
Visit the Site