Buddies

Sunday, 22 January 2012 |
Assalamualaikum .

Sedih tengok keadaan blog sekarang terase macam terabai je blog ni , maaf ye maaf ! Tak sengaje hehee sebenarnye nedy takde mase nak update disebabkan wireless rumah nedy ada masalah , online pun pakai tab je . Hanya online mukabuku tengok inbox kot ada sebarang pertanyaan pasal produk lepas tu off hihii memang takde mase . Maaf lagi sekali , ni nedy minta maaf kat blog nedy taw . Macam buat salah besar jer kan minta maafnye !

Tak kire lah ape awak-awak semua nak kate cerita ni dah lame ke ape tapi nedy nak cerita juga ! tak kire nak juga cerita kat korang . Nak juga !! okey gedik . 16 hb haritu kan ada orang semakin tua tapi tak mengaku dah tua . Hehee name dia ' buah hati saya ' . Hamboi kemain lagi buah hati namenye hehee okey nedy je eh boleh panggil dia dengan panggilan tu , banyak betul nickname dia , mase sekolah rendah name lain , sekolah menengah pun macam tu , tempat belajar pun lain , dah kerja pun lagi lain . Robot panjang jimbot jimi tiang lampu tiang rumah semua orang panggil dia . Hahaaaa ! siapa suruh tinggi sangat . Segale tiang semua orang panggil hehee , baru-baru ni pergi makan ABC , tengok orang lain rilex je jalan bawah payung tempat makan tu tapi dia terpakse bongkok alahai kesiannye . :P

Okey janji kali ni jelah nedy cite pasal pakwe pakwe ni nanti orang muak lah pula nak cite pasal dia dia dia je kan . Happy Birthday awak , hari hari wish selame seminggu . Umur dirahsiakan , orang cakap umur dia 30 pun nedy iyekan je . Hahaa sebab dia nampak tua dan kekadang mude juga . Hanya ini saje nedy mampu bagi sebab nedy manelah kerja tetap setakat berniage online je sikit sikit . Hehee





Sementare menunggu putera hati mengambil puterinye sempat lagi tu si puteri ni mengambil gambar . Puteri lah sangat kan . Okey senyum sampai telinga sebab nak kena wish banyak-banyak kat putera tu nanti . Haritukan Birthday dia .






Ape nak buat , kad takde taw sekarang semua ambil mudah je termasuk lah nedy hehee pakai tab main lukis lukis ape nak lukis untuk birthday dia pastu tunjuk kat dia pastu dia pun senyum senyum kambing . Auwww . HAHAAA . Asyik-asyik kek je sekali sekala bagi coklat untuk birthday ape salahnye kan . Full coklat lagi taw . Harga pun lebih kurang kek secret resipe hahaa ibu nedy cakap baik beli kek je tapi nedy tetap nak coklat yummy ! orang gila coklat memang macam ni .




Asalnye lain nak dibagi , semangat kumpul duit nak beli kasut idaman dia bonia yang terbaru punye tapi lain pula yang dibelinye , lepastu size 10 pula tu beli . Size dia dah lah 9 HAHAA asalkan dia selesa sudah lah . Bila dapat je , dia punye suke macam ape je . Tak terkate ! hahaa



Lepastu kiteorang makan coklat sesame . Serius ! sedap sangat sangat !

p/s LAIN LAIN GAMBAR BUAT SIMPANAN JE . 



1 comments:

Fixx said...

sedap yer colat tu

22 January 2012 at 06:54  
Visit the Site