Buddies

Sunday, 26 February 2012 |
Assalamualaikum .

Memalam macam ni rase sunyi pula , tak tahu nak buat ape dan dari tadi lah asyik melayan lagu-lagu sedih macam orang putus cinta lah pula kan hihii . Sekarang tengah taksub melayan lagu Terukir Di Bintang , lirik dia memang best sangat ! berulang-ulang dengar tunggu mase je nak muntah hahaa . Lagi-lagi liriknye , haih ! fav lirik ' Sayangku , Jangan kau persoalkan siapa dihatiku , Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu


Okey dah , cukup layan lagu tu . Sekarang mase untuk update sesambil dengar lagu kat blog sendiri je . Okey lagu Tentang Rase ni pun layan ulang-ulang sampaikan kena tegur dengan adik asyik-asyik lagu tu yang didengarnye . Hihii . Mengambil mase sikit update kali ni , sebenarnye dari pukul 8 tadi ngadap benda alah ni hihii ntah ape yang nedy buat pun tak tahu . =,=

Harini fikirkan nak tidur awal sebab dalam beberape harini asyik tidur lewat je haih manenye tak letih . Nak tidur siang pun susah nak lena . Penat semalam pun tak hilang lagi padahal bukannye buat ape pun hihii yang penatnye sebab pakai heels time kerja so kaki memang sakit habis . Kerja ape tu bukan lah kerja nedy sebenarnye tapi nedy hanya menolong ibu nedy punya function . Ibu nedy kan buat catering dan semalam punya function jemputan seramai 2000 orang , okey memang ramai sangat-sangat sampaikan nak ambil gambar pun susah . Kerja nedy mudah je hihii jage pekerja ibu di dalam dewan . Alah tu je . Hihii mudah kan kan ? :P







Mane taknye kaki kau sakit nedy , dah pandai sangat letew hihii biasa nedy tolong ibu pakai selipar je pun ataupun wedges tapi kenape ntah semalam kasut ni yang nedy capai . Huh hadap lah kau , nasib nak petang tu je baru rase sakit .




Selamat pengantin baru hihii , tu dia pengantinnya serba pink . Serius cantik sangat sangat kak mira ni ,  tengok depan-depan baru tahu cantiknya dia hihii . Dalam gambar macam tak nampak sangat , majlis ni bukannye sesiapa pun , kenalan keluarga nedy juga . Kak mira ni pun jual produk sesame nedy , hihii cerita pasal skincare yang nedy jual tu nedy terjumpe seorang customer nedy memang comel sangat sangat , lagi-lagi dah pakai skincare tu so skin dia memang cantik , tak makeup langsung . Berkali-kali tanye dia pakai makeup ke tidak sebab rase cantik sangat sangat kulit wajah dia . Semalam dapat juga berbual dengan dia lelame sebab sebelum ni asyik-asyik jumpe sekejap je . Okey siapa nak cantik , sila-sila lah add nedy ya dekat mukabuku , comment dalam notes , baru nedy perasan dan nedy akan confirm . Okey ini dia budak comel yang nedy cakapkan tu hihii .












Okey malas nak cerita panjang , last sekali bila dah balik rumah tak reti penat , mampu lagi nak ambil gambar hihii . Lepastu nak cakap , nedy memang tak suke nak pakai tudung camni , bila tengok balik  , hmm boleh tahan , mulai harini nak kumpul pula tudung macam ni , mudah betul pakai . Okey cukup setakat ni , nak masuk tidur dan sebelum tu sesiapa berminat nak ambil ibu nedy catering ataupun khemah tak kira ape pun majlis besar kecil ke ape sila sila lah hantar email :

" annie.silverplate@ymail.com " 

2 comments:

Ain SSB said...

Woahh asyik ada event orang kahwin je lately nih kat M'sia! Best je tengok! hehe. Btw, I like your dress and I think your face sesuai je pakai dengan tudung tu! Very pretty! :)

28 February 2012 at 06:45  
♥ nedy aminuddin ♥ said...

Hihii thnk you dear .

29 February 2012 at 22:41  
Visit the Site