Buddies

Friday, 6 April 2012 |
Assalamualaikum .

Halo kali ni nedy nak update produk baru pula , produk ni tak ramai lagi yang menjual . Hanya beberape orang saje dan masih baru di pasaran . Sesiapa yang berminat boleh terus pm nedy di facebook . Tak payah add pun takpe sebab " messages " nedy khas untuk public . Nedy akan balas segale inbox yang diberi dari sesiapa pun . Sesiapa berminat boleh order dengan nedy . Barang ni sentiasa ada . Tidak makan mase yang lame untuk sampai kepada pelanggan . Berminat boleh terus pm nedy di facebook :    NEDY AMINUDDIN




Tak lupe juga kalau sudi boleh lihat beberape produk yang nedy jual di facebook . Hanya perlu klik photos dan boleh terus pm nedy . Ambil lah beberape minit untuk bace info dan lihat gambar di bawah ni untuk penerangan lanjut .




GLUTATHIONE AMAZING LOTION (HAND & BODY) PERTAMA DI MALAYSIA Diikhtiraf Oleh JABATAN KEMAJUAN ISLAM MALAYSIA (JAKIM) 


HALAL KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM) Setelah melakukan kajian rambang majoriti rakyat Malaysia terlalu obses tentang kecantikan khasnya memutihkan kulit wajah.Justeru itu terdapat perbezaan ketara diantara warna kulit wajah dan kulit tubuh badan terutama lengan atau tangan,kerana kita tidak mempedulikannya atau tiada produk tersebut? Adakan kami benar? Anda nilaikan sendiri.






1. Satu-satunya losyen yang boleh melakukan DETOX seluruh kulit badan dimana boleh memecahkan warna tompok2 hitam diatas kulit supaya ianya lebih sekata kapada warna asal kulit. 

2. Memelihara dan melindungi kulit dari sinar UV 

3. Membekalkan nutrisi kepada kulit ianya boleh menghaluskan,mencerahkan,menyerikan dengan formula pemutihan. 

4. Mengharumkan tubuh badan dengan ekstrak rose segar sambil memproses mencerahkan kulit tubuh walau diwaktu tidur. 

5. Tidak berlendir atau berminyak. 

6. Kuasa SPF yang telah dikaji oleh pakar mengikut kesesuai rakyat Malaysia.(Ramai tidak mengetahui produk yang mengandungi SPF yang tidak bersesuian boleh merosakkan kulit—contoh SPF 60-150 hanya boleh diguna bila anda berada dikawasan gurun) 

7. Membaiki parut diatas kulit. 

8. Menyerapan yang baik dan panatas kedalam kulit dengan sekali sapuan. 

9. Mencegah pertumbuhan jerawat pada badan. Teknik sapuan yang betul dam mesti disapu selepas mandian.Bagi kesan menakjubkan gunalah sabun GLUTATHIONE COLLAGEN untuk mandian bagi hasil yang ketara.


CARA-CARANYE DAN LEBIH BAGUS PAKAI SELEPAS MANDI .




KATA NEDY AMINUDDIN :

Produk ni masih baru dipasaran dan tak ramai yang guna , pengguna yang menjadi testimoni ni pun hanya beberape orang je yang sudi share . Nedy sendiri pun sudah menggunanye , alhamdulillah nedy memang nampak kesannye . Cume belum puas hati lagi dengan keputusannye , iyelah kan pakai pun baru berape hari . Lotion ni lembutkan kulit . Memang best bagi nedy . Kena dengan harganye . Bagi setengah orang mungkin anggap lotion ni terlalu mahal tapi lihat lah dulu hasilnye . Lotion ni punyai 50grm . Pakai sikit sikit pun boleh janji rate . Yang penting pakai lah selepas mandi . 

__________________________________________________________________________________


Sebelum ni produk ada pek lame iaitu dalam botol tapi sekarang sudah ada pek yang baru , yang lebih lawa sikit hihii . Bawah ni ada testomoni sebelum dan selepas pengguna produk ni . Insya'allah lagi seminggu lagi nanti nedy pula yang akan share sebelum dan selepas nedy guna .
















8 comments:

Marshitah Abu Bakar said...

salam,nedy...nak order lotion ni cm ne eh???berminat la nak beli :)

5 July 2012 at 01:31  
.::: Princess MOMOY :::. said...

boleh tak nak testi dari customer nedy sendiri dan bukan ceduk dari dealer lain
berminat nak lihat resultnya

8 July 2012 at 04:11  
missbeutifuldiary said...

nedy, saya nak order lotion ni mcm mn ek. n harge berape?

2 December 2012 at 19:31  
Ema Cantek said...

berminatlah nak order lotion ni. boleh x pm harga.

2 December 2012 at 19:33  
nadya said...

salam...bbole x pm harge bpe..tq

20 January 2013 at 18:34  
jodiana jaukal said...

Pm harga

15 July 2013 at 18:09  
jodiana jaukal said...

Pm harga

15 July 2013 at 18:09  
Anonymous said...

Boleh bgtau brapa harga..

8 September 2013 at 17:10  
Visit the Site