Buddies

Thursday, 17 November 2011 |
Assalamualaikum . 

Hai lame dah ni tak update cerita terbaru , sebenarnye terlalu banyak yang nak diceritakan tapi nedy cerita yang paling terbaru lah eh eh . Okey 1st nedy mulakan dengan ini . =,= Alhamdulillah . Hehe nedy masih tak banyak gambar yang nak showkan dekat sini . Seperti yang korang semua nampak , page blog nedy pun dah lain kan , banyak yang sudah tukar hehe terimakasih kepada kekasih hati saya Mohd Hazim dan sepupu nedy Nurul Ain dengan sepantasnye edit untuk nedy . Harap maklum lah sebab nedy memang tak pandai edit . Hehee . Esok nedy akan bercerita lagi . Malam ni masih mood yang malas nak type panjang-panjang . Okey maaf . Ape-ape pun ini lah Nedy Aminuddin sekarang . 




7 comments:

myra ashrul said...

awak cantik sangat . either freehair or wearing hijab , still nampak awesome ;)

17 November 2011 at 06:45  
Farisha said...

nedy! you look much prettier in hijab :) cantik sgt2 :)

17 November 2011 at 07:15  
blogsayalaa :) said...

lagi manis sis. suke. :)

17 November 2011 at 07:45  
♥ nedy aminuddin ♥ said...

Terimakasih . Alhamdulillah . :)

18 November 2011 at 02:11  
Gadish Lollipop said...

Seriously awak cantik sangat bila berhijab.teruskan berhijab okay ^_^

24 November 2011 at 23:56  
♥ nedy aminuddin ♥ said...

Insya-allah akan terus berhijab sampai bila-bila . Doakan nedy ya . :)

25 November 2011 at 06:44  
Wawa Tasliman said...

look prettier in hijab.. :) yang penting ia datang dari hati..

1 December 2011 at 03:16  
Visit the Site