Buddies

Monday, 19 December 2011 |
Assalamualaikum .

Hehee nedy jadi semakin rajin dan rajin untuk update blog setiap hari , hoihoi ada kemajuan diri Nedy Aminuddin ni sebab dah ada yang tegur supaya update berhari-hari . Okey lah nedy update tapi cerita sendiri jelah yang nedy boleh update , untuk bagi info yang best best tu belum tiba masenye , mane lah tahu suatu hari lagi nedy akan update macam-macam info kat blog nedy ni kan . Hehee nak cerita pasal semalam , semalam abang sulong nedy balik so plan kiteorang adik-beradik macam macam lah . Hehee . Kiteorang plan ni je . Huahahaahaaa .




Ape yang nedy cube sampaikan ? Hahaa kiteorang pergi makan pizza je pun tu pun nak kecoh kan kan , eh eh suke hati aku lah sebab aku nak jakun abang aku belanje . =,= Kalau dah duduk pizza tu ape yang kite makan mule-mule ? mesti lah mushroom soup yummmyy ! Sebenarnye lah kan nedy nampak abang nedy ni baru dapat Credit card berwarne gold , baru tahu ni . ' Aku sebagai adik ada hak nak minta ape ape yang aku nak! ' hahahaaa malang betul abang sulong nedy dapat adik macam ni .




Tu dia beruk mai dah ! hahaa , bila dua orang ni beraksi bersame mesti jadi macam ni . Tak tahu lah ape yang tak kena , kenape lah nedy boleh buat macam tu dan kenape abang nedy pun dah serupe beruk pun ada . Hahaa okey okey lah nasib tadi nedy ada perasan abang nedy upload gambar baru dekat mukabuku dia lepastu nedy ape lagi , mencuri tanpe kebenaran untuk letak dalam blog nedy . Nah ! ambil tengok ni lah abang sulong nedy , masih single . Umur baru je 24 tahun mude lagi . Sesiapa berkenan sila-sila lah kenalan dengan nedy dulu ya . Dia ni panas baran . Tu je buruk dia . Eh eh ape sudah jadi ni ? Nedy promote abang ke , Hahaaa mampus lah dia bace blog ni nanti . Okey pewwwiiit ! Hahaaa huk tuih geli nak pewwit abang sendiri .




Disebabkan dia punyai card berwarne perang-perang tu nedy makan ni je , tak banyak mane pun . Hahaa . Orang belanje kan , so kite memang best lah tunjuk-tunjuk ape yang ada dalam menu . Tunjuk tu pun kena minta kebenaran tapi kalau dah dia sengih sengih serupa kambing memang syok habis lah masing-masing memilih menu . Hehee .








Huaah nedy tak makan lagi harini bila sendiri yang update pasal ni , diri sendiri lah yang tahan lapar hari ni perut dah krokkk kroook minta makan bila tengok gambar makanan ni haih . Okey jap tahan , nak habiskan update ni hehee . Okey lah takkan lah nedy nak showkan abang nedy sorang je kan , nedy sebenarnye ada 2 orang abang dan perangai masing-masing berbeza dan style pun same , memang jauh gila berbeza . Ni dia abang nedy yang ke dua . Hehee promote lagi ke ? okey dia single juga sebab tu ibu dan abah cakap nedy naik pelamin dulu . Lalalaaa . 





Tak lupe juga 2 orang gemuk kembar ni , Hahaa nak juga masuk dalam entry ni , dalam adik-beradik nedy budak 2 orang ni je berbadan montel montel . Kuat makan ! 24 jam makan pun tak kisah . Bila makan kita tak habis duduk diam je , nanti ada lah orang yang tukang habis kan huahahaa . 




Nedy tak suke dengan mate nedy bila tak makeup , nampak pucat ! tapi ape boleh buat , nedy sekarang nak biasakan keluar rumah tak makeup sebab ramai yang tak suke nedy makeup . Okey pasrah ! Selepas makan tu nedy berfikir nak beli ape sebab ada orang belanje . Okey shopping tapi gambar shopping takde sebab nedy taksub sangat sampai takde mase nak ambil gambar , eh eh buat ape nak gambar ? Gediknyeee kaw nedy aminuddin . Lepas ni setiap minggu dia balik nedy mesti kena perah otak plan macammane nak ajak abang sulong nedy jalan-jalan ada makne . Hahaa Okeybai .

6 comments:

BisMi Aishah said...

dari ari tue nk mkn pizza domino...

bile laa nk mkn nie.. heeee

19 December 2011 at 22:50  
Pn. Sheila said...

salam ziarah salam kenal... thanx sudi 4lo akak...

yumyum bestnyer aiskrim tu....

akak tag ni :
http://www.jiwarosak.com/2011/12/jom-join-blogwalking-2012-by-jiwarosak.html

20 December 2011 at 06:41  
MamaEma said...

terima kasih dtg ke blog mamaema..salam kenalan yer

kamu sangat comel

21 December 2011 at 23:50  
Adam Fikri said...

alhamdulillah x ada papa... nanti bawak kereta hati2 yer..

24 December 2011 at 20:01  
Adam Fikri said...

sory salah kome..nak komen entry atas tu..sory ea..mula semula...

24 December 2011 at 20:02  
Newbiexpose said...

nak coment apa ya?? aku bingung tapi hanya mau bilang you are cute... salam ziarah...

26 December 2011 at 21:09  
Visit the Site