Buddies

Tuesday, 3 January 2012 |
Assalamualaikum .

Hello ! sekarang baru nedy berpeluang nak update lagi , okey sebenarnye nedy memang sentiasa ada peluang untuk update blog tapi tapi nedy malas huahahaaa , kenape malas ? sebab nedy MALAS lah . okey mula lettew nak merepek . Beberapa hari yang lepas , yang lepas lah kan sebelum new year haritu lepastu nampak sangat lah nak cerita yang sudah lame berlalu hahaa . Okey nedy dengan kekasih , bukan tunang ataupun suami . Kiteorang hanya mampu merancang dan isyaAllah andai ada jodoh hihii lari cerita pula dah . Kiteorang berjalan , tak plan ape pun tetiba dia call nedy ajak temankan dia ke KL ada kerja kat sane . Okey ikut tapi dengan syarat nedy nak berjalan dan dia pun setuju lah . Cakap je nak jalan mane , semua dia bawa . Hahaa terima kasih buah hati . Ehem ehem .

Tempat yang dituju adalah KL , Port Dickson dan Melake , hamboi banyak betul tempat yang dipergi tapi semuanya sekejap je . Lepastu gambar pun tak banyak , dekat KL takde pun gambarnya dan paling banyak mestilah dekat melake sebab dekat melake paling lame kiteorang stay . Hehee . Terase macam konon-konon honeymoon lah pula tapi tak pun . Kiteorang hanye berjalan je sebab kiteorang memang dah lame tak berjalan jauh-jauh ni . *okey tipu . Hahaa last kiteorang berjalan bersame mase holiday dengan family nedy . Dekat genting tu tapi tu dengan family nedy lah . Kali ni family nedy nak berjalan kat melake , nak bawa dia tapi dia sibuk pula so nedy minta lah dia singgah ke melake konon berjalan dengan dia dulu sebelum nedy bercuti dengan family nedy nanti . Hehe . Baik punya merancang suruh dia singgah ke melake . Okey habis cerita dan kat bawah ni hanya gambar saje yang bercerita .













Memang terlalu banyak gambar tapi yang boleh diupload sikit je sebab line tidak mengizinkan nedy upload banyak-banyak . Hahaa . Cukup lah sekadar beberape gambar je untuk umum . Lepas ni kiteorang plan nak bercuti lagi dan kali ni taknak berdua lah sebab tak seronok hahaa reramai lagi enjoy dan mungkin merancang nak berjalan-jalan dengan kawan tu lagi banyak yang boleh dituju . Sesape nak ikut jom . Okey lah ini saje entri kali ni . 

2 comments:

ila said...

nk ikut lau sis nedy g bcuti.
heheh

btw nice pic,mklumla orgnya pon lawa

5 January 2012 at 01:19  
Miss AiedaHaliena said...

Akak Nedy cntik.. :D
Alhamdulilah ^^

7 January 2012 at 18:34  
Visit the Site